Zeci de destinatii cu bilete de avion sub 100 de euroOdată cu ieşirea curselor TAP Portugal din România, intrarea Iberia Express, dar şi în contextul promoţiilor specifice începutului de an, românii au la dispoziţie bilete de avion spre destinaţii de top, precum Roma, Napoli, Bruxelles, Viena sau Nissa, cu preţuri de până în 100 euro, potrivit unui comunicat al agentiei de turism online Paravion.

Companiile aeriene, precum Tarom, Alitalia, Air Malta, Turkish Airlines sau Iberia Express, operator recent intrat pe piaţa locală, au lansat ofertele de iarnă, valabile pe toată luna ianuarie, cu zboruri începând de la 55 euro pentru călătorii în intervalul ianuarie – martie.

Air Malta oferă reduceri de 20% la toate zborurile din februarie, achiziţionate până pe 21 ianuarie. În acelaşi timp, cursele AlItalia cu plecare din Bucureşti încep de la de 55 euro pentru destinaţii precum Roma, Milano, respectiv 83 euro pentru Napoli, Torino sau Nissa.

Iberia Express, una dintre cele mai mari companii low-cost spaniole, care va începe să opereze din iunie câte două zboruri săptămânale din Bucureşti spre Madrid şi Lisabona, a anunţat preţuri începând de la 54 euro pentru Madrid, respectiv 90 euro pentru Lisabona.

Ofertele de iarnă Tarom încep de la la 79 euro pentru biletele achiziţionate între 20 – 31 ianuarie, cu perioade de călătorie între 25 ianuarie – 31 martie. La acest preţ, turiştii pot vizita Atena, Istanbul, Roma sau Sofia, iar pentru 119 euro, pot zbura la Viena, Amsterdam, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm sau Valencia. Cu un cost de 95 euro, românii care achiziţionează bilete Alitalia până pe 2 februarie, pot alege Paris, Toulouse sau Marsilia.

Turiştii care vor să viziteze Miami, New York sau Boston, pot achiziţiona zboruri Tarom cu preţuri începând de la circa 540 euro, în timp ce biletele pentru Rio de Janeiro şi Santiago de Chile pornesc de la 700 euro.