Dovleacul, vedeta Haloween-ului si a tratamentelor spaNelipsit in petrecerile de Haloween sau in placintele aburinde de toamna, dovleacul ne surprinde si cu alte intrebuintari, de data aceasta pentru sanatate si infrumusetare. 

Ce ai spune de o impachetare hidratanta cu piure de dovleac (Organic Pumpkin Cream Wrap)? Bogat in enzime, antioxidanti si beta-caroten, piureul de dovleac actioneaza impotriva imbatranirii premature a pielii. Este un tratament ideal pentru pielea deshidratata, lipsita de vitalitate sau uscata din cauza oscilatiilor de temperatura. Te asteptam la Premier SPA la un rasfat corporal cu dovleac!
Si fiindca frumusetea vine in primul rand din interior, din starea de vitalitate si de sanatate, iti propunem un delicios smoothie cu dovleac. Ai nevoie de:
– jumatate de cana de dovleac (din conserva sau proaspat copt);
– o banana;
– lapte de migdale / quinoa / soia;
– 2 linguri pudra de vanilie;
– 1 lingurita de scortisoara;
-un pumn de seminte de in.

O masca cu dovleac poate face minuni pentru tenul tau. Amesteca o cescuta de piure de dovleac cu doua linguri cu zahar brun, o lingura cu miere si o lingura de iaurt. Lasa amestecul pe fata sa actioneze timp de 15 minute, apoi clateste din abundenta. Iaurtul actioneaza ca un exfoliant chimic, iar zaharul ca un exfoliant mecanic, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si lasand pielea catifelata. Mierea hidrateaza pielea, iar dovleacul o hraneste in profunzime, conferind stralucire.
Bucura-te de proprietatile hidratante si nutritive ale dovleacului!