Bulz din 10 metri de mamaliga si cadouri pentru cei mici la Targul din Faget

Bulz din 10 metri de mamaliga si cadouri pentru cei mici la Targul din FagetUn bulz din 10 metri de mămăligă va fi pregătit de organizatorii Târgului de Crăciun din oraşul Făget, judeţul Timiş, care se va desfăşura de joi până sâmbătă, programul incluzând şi mai multe concerte de colinde şi muzică populară, iar Moş Crăciun va oferi cadouri celor mici.

Potrivit Mediafax.ro, joi, de la ora 19.30, în cadrul Târgului de Crăciun va avea loc un concert de colinde şi muzică populară. Vor cânta Simona Nicolae, Doriana Talpeş, Mircea Cărţişorean, Dorian Rain şi Georgiana Viţa, precum şi colindători din Gyula, Ungaria, din partea comunităţii româneşti.

Petrecerea de la Făget va continua vineri, de la ora 16.00, când va avea loc un recital de colinde şi cântece populare, invitaţi fiind Alina Brancu şi un grup de colindători din Făget, Daniela Văcărescu şi un grup de colindători din Caransebeş, Denisa Mureşan, Sebastian Rămneanţu, Oana şi Raluca Stanca, Viorica Ciurescu, Liliana Savu Badea, Lia Lungu şi Elena Jurjescu. De la ora 20.30, pe scena din cadrul Târgului de Crăciun de la Făget va fi oferit şi un recital folcloric cu Daniel Rosalim, Mihaela Petrovici şi Adrian Stanca.

Sâmbătă, de la ora 16.00, la Făget va continua programul de colinde şi cântece populare. Vor urca pe scenă Dubaşii de la Săvârşin, ansamblul Junii Petrileni, Bianca Braun, Victoria Meiţescu, Aurel Gâţă, Floare Hojda Tomoioagă, Florin Nan, Maria Dan Păucean şi Ancuţa Matei.

Tot sâmbătă, de la 18.30, în centrul oraşului Făget va sosi Moş Crăciun, care va împărţi daruri copiilor.

De la ora 19.30 pe scenă vor urca Otilia Radu, Robert Târnăveanu şi Benone Sinulescu, pentru a susţine un concert folcloric, în încheierea evenimentului.