Cum ne revenim in forma dupa sarbatori prin terapii SPAIarna suntem mai predispusi la a ne ingrasa, din simplul motiv ca simtim nevoia de a manca mai mult, pentru a produce energia necesara incalzirii corpului. Iar daca de Sarbatori ai mai “imbracat” cateva kilograme in plus, atunci e timpul pentru o vizita la spa, ca sa poti sa-ti intri in forma cat mai repede.

Iata 3 terapii propuse de specialistii Premier SPA care te vor ajuta sa iti accelerezi metabolismul, sa elimini toxinele si sa te simti mai energica.

Drenaj Limfatic

Fie ca optezi pentru un drenaj limfatic manual, realizat de mana terapeutului sau pentru un drenaj automat, la Slidestyler, beneficiile vor fi evidente inca de la primele sedinte:  vei elimina toxinele, digestia se va imbunatati, vei elimina aspectul de “pufos” dat de catre retentia de apa iar aspectul de “coaja de portocala” se va remedia considerabil. Foarte important este sa te hidratezi bine. Iar daca apa rece nu prea iti suna bine, incearca apa calduta cu zeama de lamaie.

Impachetari la cald pe Dry Floatation

Pe langa faptul ca sunt foarte placute, impachetarile te ajuta sa elimini surplusul de apa din celule si toxinele din organism. Împachetările cu plante și fructe, precum: iedera, coacaze, busuioc, mango, cat si uleiurile esentiale imbunatatesc supletea si elasticitatea pielii, activand in acelasi timp circulatia sangelui. Miscarile de masaj si caldura stimuleaza metabolismul celular si sistemul glandular in scopul scaderii în greutate.

Iyashi Dome

Simti ca dupa tot festinul de Sarbatori, ti-ai iesit din rutina ta sanatoasa? Simti ca iti este mai greu decat inainte sa dai jos surplusul de kilograme? Daca metabolismul e mai lenes in aceasta perioada, da-i o mana de ajutor, cu cateva sedinte la Iyashi Dome. Caldura generate de razele infrarosii de origine organica iti vor accelera metabolismul, te vor ajuta sa elimini toxinele din corp si sa slabesti cat ai spune…Iyashi Dome.

Desigur, asa cum cu o floare nu se face primavara, o terapie spa nu poate rezolva toate problemele. Trebuie sa ajutam organismul prin hidratare, o alimentatie cat mai bogata in fibre, sucuri verzi detoxifiante din fructe si legume si miscare.

Te asteptam la Premier SPA, unde specialistii iti vor concepe un program personalizat, in ton cu obiectivele si orarul tau, astfel incat sa ajungi la rezultatele dorite in cel mai scurt timp!