... ...

“Povestea globuletelor de Craciun” – spectacol de teatru interactiv pentru copii

Share Button

“Povestea globuletelor de Craciun” – spectacol de teatru interactiv pentru copiiDuminică, 13 decembrie 2015, de la ora 11.30, la R’evolution Cafe (la Diverta – Piața Romană, nr. 5, sector 1, București) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru interactiv pentru copii Poveste gobulețelor de Crăciun.

Cine a inventat globulețele de Crăciun, cele care ne împodobesc brazii în fiecare an și ne încantă cu frumusețea lor strălucitoare? De unde a pornit acest obicei?

În casa modestă a unui sticlar văduv cu doi copii, manuțele unei fetițe care vrea să își impresioneze tatăl, modelează accidental, nu un vas, ci o sferă mică de sticlă… Ascunzând-o rușinată în mâinile surioarei, această sferă se îmbogătește cu pictură iscusită a micuței și capată un traseu neașteptat. În casa sticlarului pășește în Ajunul Crăciunului chiar împărăteasa, care după un joc de intrigi descoperă ceea ce avea să salveze familia sticlarului din sărăcie. Peripețiile copiilor pentru recuperarea globulețului aduc imaginea inocenței lor într-o atmosferă plină de umor, suspans și bucurie. La final cei mici vor pleca acasa cu un globuleț pentru braduțul lor.

Distribuție: Elena Vasilică, Adina Stan și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571 / 0722 687 837 sau să ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook și blogul.

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...