Ronnie Wood va fi din nou tata la 68 de aniRonnie Wood, care alături de Keith Richards formează cuplul de chitariști al celebrei formații The Rolling Stones, se pregătește să fie tată din nou, la 68 de ani, după ce a treia sa soție, Sally Humphreys, 37 de ani, a rămas însărcinată cu gemeni, scrie presa internationala.

“Sally și Ronnie Wood au plăcerea de a anunța că așteaptă gemeni în iunie 2016. Inutil să mai adaug că sunt emoționați și nebuni de fericire”, a declarat purtătorul de cuvânt al rockerului, citat de Agrespres.ro.

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2012. Sally Humphreys, producătoare de teatru, va deveni mamă pentru prima oară, dar Ronnie mai are patru copii din celelalte relații și are și 9 nepoți.

Sally și Ronnie erau prieteni de 9 ani când au decis să se căsătorească, în 2012. Ei s-au cunoscut în culisele Theatre Royal din Londra, unde Sally lucra. Cei doi s-au căsătorit la Dorchester Hotel din Londra, iar Rod Stewart, bun prieten cu Ronnie Wood, a fost cavalerul de onoare.

Rockerul mai are un băiat, Jesse, 39 de ani, din prima căsnicie, cu Krissy Findlay, de care a divorțat în 1978. Jesse i-a oferit lui Ronnie doi nepoți. După divorțul de Krissy, Ronnie s-a căsătorit cu Jo, cu care are doi copii, Leah, 36 și Tyrone, 30. Jo Wood mai are un băiat dintr-o relație anterioară, Jamie, 41 de ani, care a fost adoptat de starul britanic.

Ronnie și Jo s-au despărțit în vara anului 2008, pe când rockerului i s-au aprins călcâiele după o frumoasă chelneriță rusoaică în vârstă de 20 de ani, Ekaterina Ivanova. Relația dintre ei nu a durat foarte mult, iar Ronnie a devenit din ce în ce mai apropiat de Sally, care a devenit cea de-a treia sa soție.