Poveste de Craciun, marca Opera Comica pentru Copii, la Sala Polivalenta, pe 18 decembrieSpectacolul “Poveste de Crăciun”,  o producție a Operei Comice pentru Copii, va fi prezentată în premieră, la Sala Polivalentă, pe 18 decembrie.

“Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai.

Publicul va avea ocazia să ia parte la momente artistice susținute de Felicia Filip & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Orchestra Simfonică București, Corurile Cantus Mundi București, Școala de Balet “Jaqueline”, Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, Soliștii și Baletul Operei Comice pentru Copii.

Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează a doua ediție a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acțiune de colectare a jucăriilor din București, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizați de la mai multe școli speciale, centre de plasament și orfelinate.

Bucureștenii care doresc să doneze o jucărie o pot face venind la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8,00 și 22,00, până pe 18 decembrie.

“Creștem cu fiecare spectator nou în sală, așa cum fiecare copil care ne trece pragul pleacă mai bogat după spectacol. Le mulțumesc marilor artiști care au răspuns invitației noastre de a aduce povestea Crăciunului pe scenă și în inimile publicului de toate vârstele”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Biletele pentru spectacolul “Poveste de Crăciun” au prețuri între 20 și 150 de lei și pot fi achiziționate online, de pe platforma bilete.ro.