CONCURS: Descopera Misterele Greciei Antice! Castiga invitatii la cel mai tare muzeu pentru copii din RomaniaHistory Hackers – cel mai tare muzeu pentru copii din Romania, si-a redeschis portile in Bucuresti, de aceasta data la Biblioteca Nationala, unde ii asteapta pe cei mici sa descopere Misterele Greciei Antice.

Citeste si: “Misterele Greciei Antice” – cea de-a doua expozitie History Hackers in Bucuresti!

Expozitia include prezentari si explicatii ale momentelor, personajelor si obiceiurilor esentiale ale epocii, imbinand faptele istorice redate pe intelesul copiilor, cu elemente de butaforie, dar si ateliere interactive cu scop educational: de la butaforii reprezentand Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide sau teatre grecesti, pana la ateliere de scriere sau experimente stiintifice, toate incerca sa explice istoria pe intelesul copiilor.

Citeste si: Reduceri pentru posesorii de permis de cititor la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice!

Misterele Greciei Antice_credite Miluta FLuieras (3)Daca nu vrei sa ratezi intalnirea cu o parte din cultura Greciei Antice, ai sansa sa castigi invitatii pentru tine si intreaga familie, daca participi la concurs!

Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 pachete Family puse la bataie. Fiecare pachet cuprinte 4 invitatii gratuite pentru vizitarea expozitiei… in familie.

“Pana la ce data poti vizita expozitia Misterele Greciei Antice, deschisa la Biblioteca Nationala din Bucuresti?”

Raspunsurile se trimit la contact@kidsnews.ro pana duminica, 13 decembrie, la ora 15.00.

Multa bafta!

Castigatori:

  1. Daniela Dinu Bors
  2. Marimona Miroiu
  3. Livia Statescu

Felicitari!

Va rugam sa ne trimiteti datele de contact (adresa de mail, numar de telefon) pentru a stabili cum sa intrati in posesia premiului.