"Timp pentru citit, timp pentru daruit", ASCID cu sprijinul Librariei Sophia organizeaza “Timp pentru citit, timp pentru daruit” – seara pentru copii, bunici si parinti, educatori, profesori sau cititori. Evenimentul va avea loc la Libraria Sophia, Str. Bibescu Voda 19, Bucuresti, Joi, 3 decembrie 2015, ora 18.00. Accesul este gratuit in limita locurilor disponibile.

In cadrul evenimentului cu scop caritabil, indragita actrita Maria Buza va pregati un moment artistic special de recitare avand ca sursa “Poveste din Regatul Vesel”, carte scrisa de tanarul Ionut Marian Ion, bolnav de distrofie musculara. De dragul acestei perioade festive, ASCID si Libraria Sophia vin in intampinarea parintilor si bunicilor care doresc sa ofere cadouri de suflet copiilor sau nepotilor lor cu gandul “dar din dar se face dar”.

Fondurile obţinute din vanzarea carţii vor fi integral directionate catre demersurile urgente de informare si constientizare privind importanta diagnosticarii in stadiu incipient a distrofiei musculare si catre sustinerea cazurilor grave vulnerabile financiar.