Terapii SPA adresate barbatilorIti mai aduci aminte de romani si de cum organizau ei politica si negocierile, intr-o atmosfera relaxanta, in celebrele bai romane? Pentru ca acolo, in tihna si relaxare veneau marile idei.

O vizita la SPA iti poate oferi relaxarea de care ai nevoie pentru a implementa un proiect nou sau pentru a-ti amplifica puterea de concentrare si a-ti intari motivatia. Atunci cand muschii se relaxeaza, si mintea se relaxeaza, eliminam grijile, stresul, tensiunile, facand loc ideilor constructive. Un om care se simte bine in pielea sa, care se simte relaxat si energizat, cu siguranta va da dovada de un randament mai bun si o motivtatie mult sporita.

La Premier SPA ai la dispozitie cel putin 3 exemple de terapii ideale pentru barbati care ajuta la “reincarcarea bateriilor”:

Invigorating Massage
Ce spui de un masaj energizant, menit sa destinda musculatura incordata, sa imbunatateasca circulatia sangelui si sa te revigoreze? E ideal in cazul in care frecventezi si sala de fitness, intrucat creste tonusul muscular si este foarte indicat in cazul in care apar dureri de spate, umeri cauzate de orele indelungi petrecute in fata calculatorului.

Skin Fitness by Yon-Ka
Pe langa faptul ca este un terapie relaxanta, cu aromele imbietoare Yon-ka ce iti relaxeaza toate simturile, acest tratament facial este special creat pentru nevoile tenului masculin: indeparteaza punctele negre si celulele moarte, redand tenului tonusul si vitalitatea. Este un tratament adresat persoanelor active, tenurilor agresate de stres si mediul poluant.

Dus-masajul Vichy
De cele mai multe ori, atunci cand suntem stresati sau incordati apelam la cea mai simpla solutie SPA: un dus. Pentru ca SPA inseamna sanatate prin apa si dusul ajuta sa ne relaxam, avem solutia potrivita pentru tine: un masaj decontracturant si un dus in aceeasi terapie. Oboseala si tensiunea musculara se topesc sub cele 5 capete de dus ce pulverizeaza apa pe corp, in timp ce terapeutul efectueaza un masaj energizant, ce te va ajuta sa uiti de stres.

Scapa de stres si incarca-te cu energie cu ajutorul terapiilor SPA propuse!