Beauty of giving!Asociatia Little People, care lupta inca din 1996 impotriva cancerului la copii si tineri adulti, are din acest an un nou aliat – Douglas. Misiunea organizatiei este imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer.

Asociatia Little People Romania si-a propus inca de la inceput oferirea unui suport psihosocial copiilor si tinerilor bolnavi de cancer pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi.

In 2006 asociatia a infiintat Clubul Temerarii, comunitatea adolescentilor romani, care au invins cancerul, ce numara astazi, peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti afectati de cancer si totodata una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa. Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o sustinere specializata si personalizata la necesitatile fiecarui tanar din Romania in materie de “coping”, facilitand reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament si reintegrare in societate.

In fiecare dintre magazinele Douglas din Romania s-a montat o cutie de donatii pentru programele de suport psihosocial a pacientilor si a supravietuitorilor de cancer pe care Asociatia Little People le implementeaza in Romania si Moldova.

Iar cu ocazia sarbatorilor de iarna, Douglas desfasoara o campanie speciala – pentru fiecare paleta de machiaj Like achizitionata, compania doneaza 10 lei Asociatiei Little People.

Daca doriti sa aflati mai multe despre  Asociatiei Little People va invitam sa vizitati www.thelittlepeople.ro, iar daca doriti sa donati o puteti face atat in magazinele Douglas, cat si pe site-ul asociatiei.