Cadolines, idei de cadouri unice pe piata din RomaniaCadolines este un brand nou de cadouri, care și-a făcut apariția pe piața din România în acest an, cu primele 2 magazine din București. Povestea sa este inspirată de brandurile Royal Selangor şi Comyns – cu o tradiție de 130 de ani în realizarea artizanală a cadourilor de lux – prezente în Asia, SUA, Australia și Emiratele Arabe Unite.

Produsele Royal Selangor sunt realizate și finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil după platină, aur și argint. Staniul se distinge prin maleabilitate și temperatură joasă de topire, ceea ce îl face materialul preferat al artizanilor și designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din porțelan fin, acoperit și finisat manual cu straturi succesive și generoase de argint.

Intrand in magazinele Cadolines, patrundeti intr-o poveste despre migala detaliilor și a finisajelor, despre obiecte create, finisate și gravate manual și despre posibilități infinite de a dărui: aniversare, promovare, decorarea casei, petreceri de nuntă sau botez – ocazii speciale din viața noastră și a celor dragi nouă.

Povestea brandului începe în ianuarie 2014, când actualii proprietari erau în vacanță în Malaezia. Momentul aterizării într-o destinație exotică este întotdeauna plin de speranțe și vise în imaginația călătorului, iar momentul plecării este unul de recunoștință pentru toate experiențele trăite și lucrurile frumoase văzute acolo. Deopotrivă, nostalgia te încearcă, cu gândul la cei dragi de acasă – cu care ți-ai dori să împărtășești măcar o bucățică din frumusețea locurilor din acel colț de lume. Pentru acționarii Cadolines momentul plecării din Kuala Lumpur a fost începutul acestui brand; atunci când se gândeau la cadourile pe care le-ar putea aduce acasă, la prietenii lor.

Se spune mereu că alegem drept cadouri acele obiecte care ne plac și ne reprezintă pe noi. Dorim ca acestea să aducă bucurie și plăcere, dar să fie și amintiri frumoase și originale ale gestului nostru. Pentru că își vor petrece o viață mai scurtă sau mai lungă la prietenii noștri în casă, de unde își vor spune povestea. Dar, dincolo de aceasta, cu toții ne  dorim să putem oferi obiecte unice și speciale oamenilor importanți pentru noi. Pentru că darurile nu sunt simple cadouri, sunt gesturi încărcate de semnificație, de emoție și de valori. Era ceea ce căuta Cristina, cu gândul la cadourile pe care și le-ar fi dorit să le aduca acasă, în România, familiei și prietenilor ei.

Nimic nu este întâmplător, pentru că în felul acesta a descoperit magazinul Royal Selagor, un brand cu o tradiție de 130 de ani în realizarea artizanală a cadourilor de lux. A plecat cu brațele pline de obiecte elegante, emblematice pentru cultura asiatică prin migala detaliilor și a finisajelor. Create, finisate și gravate manual, au fost cele mai rafinate daruri pe care și-ar fi putut dori să le facă. Și-a oprit cu greu și pentru ea un astfel de dar, și a rămas cu gândul la ele, timp de aproape un an. De atunci, cu fiecare ocazie din viață – botez sau nuntă la care mergea, petreceri de Crăciun sau aniversări ale prietenilor, primul ei gând era la acele cadouri unice care îi trecuseră prin mână și îi rămăseseră în suflet.

La inceputul anului 2015, gandul a prins un contur clar. Reprezentanta din Anglia a companiei malaeziene a sprijinit cu entuziasm ideea ca Royal Selangor sa existe si in Romania. Si asa, inspirati de Royal Selangor, si din dorinta de a oferi romanilor variante inedite pentru a face cadouri reprezentative si memorabile, le-a venit ideea de a crea un brand romanesc „umbrela”, care sa aduca pe piata branduri cu traditie indelungata din intreaga lume, incepand chiar cu Royal Selangor şi Comyns – un alt brand al grupului Royal Selangor. Pentru ca oamenii sa descopere arta de a darui, care presupune timp si atentie la ceilalti, devenind astfel memorabili in viata lor prin intermediul darurilor alese.

Brandul Cadolines este un concept care respira ideea ca a darui este o arta, iar emotia si valorile se pot transmite prin obiectele daruite. Atent alese, acestea pot sa ramana pe viata in casa si in gandul unui om special pentru noi. Ele pot fi inceputul unei frumoase prietenii, dar si continuarea unei relatii intr-un mod si mai trainic, personal, valoros prin emotiile si valorile transmise – respect si recunostinta.

Cadolines ne invita astazi sa alegem ceva durabil si cu traditie, pentru cei in a caror inima vrem sa ramanem cu gestul nostru ani multi de acum incolo. Cadolines nu este doar un concept despre cadouri, este un concept care vorbeste despre un gest pe care il faci pentru cineva, in momente importante din viata lui, oferindu-i un obiect special, la care uitandu-se peste ani sa isi aminteasca zambind de tine.