„Zambetul din cutie”, un cadou pentru copiii saraciAsociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) şi 45 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov, organizează campania naţională de Crăciun “Zâmbetul din cutie”. Între 20 octombrie şi 15 decembrie 2015, elevii din şcolile din Bucureşti şi din împrejurimile capitalei donează, în cutii de pantofi, cadouri pentru copiii defavorizaţi din restul ţării. 8.000 de copii din cele mai sărace 17 judeţe ale ţării vor primi aceste daruri în preajma Crăciunului.

„Campania „Zâmbetul din cutie” este cea mai amplă acţiune a Asociaţiei Şansa Ta, ajunsă acum la a patra ediţie. Conceptul este simplu: un copil din capitală pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a ţării, menţionând dacă acest dar este pentru un băieţel sau pentru o fetiţă şi vârsta aproximativă. Prin intermediul nostru, acest cadou ajunge la destinatar şi astfel magia Crăciunului intră în casele familiilor aflate în dificultate”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

Punctul culminant al acestei campanii este concertul caritabil din data de 26 noiembrie, găzuit de Centrul de conferinţe Auditorium Pallady. Începând cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Cabral Ibacka va aduce pe scenă artişti precum George Natsis sau Mircea Vintilă şi cei mai talentaţi copii din şcolile partenere. Biletul de intrare la acest concert, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, va fi o cutie cu un cadou, ce va face un copil fericit.

Campania umanitară “Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes ca număr al darurilor donate pentru copiii săraci. Asociaţia Şansa Ta a reuşit, cu ajutorul copiilor din 50 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov, să strângă peste 17.000 de cutii de cadouri. Iniţial adunate într-un depozit al Romaero şi apoi încărcate în trei camioane, acestea au fost distribuite copiilor orfani sau nevoiaşi din 15 judeţe ale ţării.

Mai multe detalii pe: www.asociatiasansata.ro