Tratamente SPA pentru maini si picioare reciSuferi de sindromul mainilor si picioarelor reci? Simti mai tot timpul nevoia de a-ti incalzi mainile pe cana de ceai sau pe cel mai apropiat calorifer?

Desi nu este o afectiune in sine, sindromul mainilor si picioarelor reci poate indica o afectiune mai grava, cum ar fi ateroscleroza, diabet, hipotiroidism sau probleme la nivelul tubului digestiv.

Afla cum poti sa scapi de neplacuta senzatie a mainilor si picioarelor reci prin terapii SPA:

1 .Stimuleaza circulatia sangelui prin termo-terapii

Cateva minute de sauna, urmate de un dus rece iti vor pune sangele in miscare sit e vor incalzi. Apoi poti face din nou sauna (nu mai mult de 10 minute), urmand ca, la final, sa iti stimulezi circulatia sangelui prin frectia cu gheata la Frigidarium (camera de gheata).

2. Drenajul limfatic

Mainile si picioarele reci pot fi consecinta unei circulatii deficitare la nivel limfatic. Circulatia limfatica si cea sangvina sunt complementare, in sensul ca circulatia sangelui aduce nutrienti si oxigen celulei iar cea limfatica curata celula de deseuri.  Fie ca incerci drenajul limfatic manual, facut de catre terapeut sau cel mecanic, la Slidestyler, cateva sedinte te vor ajuta sa elimini toxinele si sa imbunatatesti circulatia sangelui.

3. Reflexoterapia

Reflexoterapia este foarte utila in cazul afectiunilor circulatorii, printre care se numera si sindromul mainilor si picioarelor reci. De asemenea, daca aceasta problema este cauzata de o digestie slaba sau de un metabolism mai lenes, sau de catre existenta unor dezechilibre la nivel endocrin, reflexoterapia va ajuta la reglarea functiilor corpului, atenuand astfel sindromul mainilor si picioarelor reci.

Pe langa terapiile mentionate mai sus, este bine sa adoptati un stil de viata activ, sa renuntati la cafea, fumat, zahar, alcool, sa consumati cat mai multe fructe si legume verzi, ghimbir, piper, ardei iute, alimente ce vor stimula circulatia sangelui. Un alt pont SPA  este sa va automasati abdomenul dimineata si seara, cu miscari circulare, de la dreapta spre stanga, pentru a stimula si digestia. Un tranzit bun inseamna o circulatie mai buna a sangelui.

Vino la Premier SPA, iar specialistii nostri te vor ajuta cu sfaturi si iti vor indica cele mai potrivite terapii pentru eliminarea neplacutei senzatii de maini si picioare reci!