Scrisoarea unui tata pentru copilul sau: Invata atat de mult incat sa poti pleca din tara“Rânduri către fiul meu” este scrisoarea unui tată pentru copilul său postată pe pagina sa de Facebook. În urma incendiului izbucnit la clubul Colectiv din București, unde și-au pierdut viața 30 de tineri, un tată își sfătuiește fiul să învețe pentru a pleca din <țara „lucrului bine făcut”>.

„Dragul meu băiat, a sosit vremea ca, în calitate de tată, să-ți dau un sfat: Învață, dragul meu băiat, învață atât de mult și atât de temeinic astfel încât să poți pleca din țara asta, țara „lucrului bine făcut”, țara în care bebelușii ard în maternități, tinerii mor în cluburi sau își dau viața pentru confortul unor așa ziși demnitari, țara în care scumpii noștri politicieni care au depus un jurământ, acela de a sluji cetățeanul, își afundă adânc mâinile în mocirla șpăgilor, învârtind sume amețitor de mari pentru oamenii simpli, iar când sunt prinși, ce-i drept, sporadic, sunt victimele sistemului și a opozanților politici.

Du-te, fiul meu… Du-te departe de mega-caracatița urii și a răutății care a pus stăpânire pe sufletele noastre. Du-te departe de țara asta a „lucrului bine făcut” în care ești pierdut dacă nu împingi ceva, oriunde! Țara asta în care e mult mai ușor să cobori în bernă drapelul decât să elaborezi legile în așa fel încât să nu se mai ajungă niciodată la situații sinistre. Țara în care nimeni nu e responabil pentru nimic, decât pentru îmbogățire rapidă și fără muncă.

Citeste mai mult pe Money.ro