LEGO prevede Sarbatori nu tocmai fericite pentru copii din cauza Star WarsAnul acesta, Mos Craciun s-ar putea sa ii lase pe unii copii dezamagiti, dupa ce unul dintre cele mai importante branduri din lume, LEGO, a anuntat ca este aproape sa isi epuizeze stocul colectiei Star Wars chiar inainte de inceputul lunii decembrie.

Reprezentantii LEGO au anuntat ca nu vor putea sa livreze comenzile primite din toata Europa, speciale pentru 25 decembrie, din cauza cererilor prea mari, fapt ce va insemna ca dulapurile magazinelor vor fi goale in sectiunea Star Wars: “Cand vom primi comenzi, ne va fi foarte, foarte greu sa le si livram in Europa, in magazinele de acolo. Iar asta este pentru ca nimeni nu a anticipat ca vanzarile la LEGO Star Wars vor fi atat de ridicat in 2015”, a declarat pentru AFP ofiterul de presa LEGO, Roar Rude Trangbaek.

Interesant este faptul ca 60% din veniturile LEGO provin din vanzarile si livrarile in magazine din perioada sarbatorilor: “Nu putem garanta ca parintii pot intra in orice magazine care vinde seturi LEGO si vor gasi exact ce produs au ei in minte. S-ar putea sa fie nevoiti sa caute in mai multe magazine, dar poate nici chiar atunci nu vor gasi”, a adaugat Trangbaek.

Citeste Mai mult pe Money.ro