Baia vindecatoare cu sare de BaznaCe poate fi mai relaxant si mai placut decat o baie fierbinte cu spuma?

Dar daca baia ar capata si proprietati anti-inflamatorii si actiune vindecatoare pentru durerile articulare, si nu numai?  Te invitam la Premier SPA, sa te bucuri de beneficiile terapeutice ale unei bai cu sare de Bazna.

Sarea de Bazna este o sare pură, 100% naturală, fără adaosuri chimice, extrasă de la mare adâncime, din Podișul Târnavelor, cuprinzând minerale de-a dreptul miraculoase pentru sănătate: cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura și bromura de natriu, iod şi brom. Calitățile sale curative sunt recunoscute de mai bine de 200 de ani în toata Europa.

  • Adaugand sare de Bazna in cada, durerile cauzate de traumatisme, reumatism, poliartirta, artroza, mialgii, discopatii vor fi mult atenuate.
  • Reda mobilitatea, imbunatateste circulatia limfatica, reduce inflamatiile articulare, ajutand la refacerea  lichidul sinovial.
  • Bogata in brom, care este un sedativ natural pentru sistemul nervos, sarea de Bazna e indicata pentru tratarea insomniilor. Tot pe sistemul nervos, baia mai este utila in nevrite, polinevrite, radiculite sau poliadiculite.
  • Si afectiunile ginecologice pot fi atenuate/ vindecate cu ajutorul sarii de Bazna: hipoplaziile uterine, nevralgii pelviene, tulburari menstruale, sterilitate primara si secundara.

Contraindicatii exista, in caz de hipertensiune arteriala severa, insuficiente cardiace sau hepatice, boli infectioase sau contagioase.

In functie de specificitatea simptomelor, cura de bai cu sare de Bazna poate fi completata de masaje si impachetari cu namol, masaje terapeutice si alte terapii medical SPA.
In urma consultatiei, vom stabili un program de recuperare personalizat pe nevoile tale.

Bucura-te de sanatate cu ajutorul unei bai relaxante cu sare de Bazna!