UnknownUna dintre cele mai mari vedete ale YouTube-ului câștigă până la 1,3 milioane de dolari pe lună din filmulețe în care prezintă jucării pentru copii. Din spatele camerei de filmat se aude o voce de femeie, însă identitatea ei este secretă.

Canalul său de YouTube se numește FunToyzCollector, fostul canal DisneyCollectorBR, și este al treilea cel mai vizualizat canal din rețea. Până în prezent, canalul FunToyzCollector a adunat peste 8 miliarde de vizionări, scrie Business Insider.

Singurul lucru pe care îl face proprietara canalului este să desfacă și să facă prezentări unor jucării destinate copiilor mici. Specialiștii în comunicare atribuie succesul fulminant al canalului efectului hipnotic pe care îl are asupra copiilor mici.

SocialBlade.com, care oferă statistici legate de YouTube, estimează că venitul lunar al femeii care stă în spatele canalului FunToyzCollector se cifrează la aproximativ 1,3 milioane de dolari din vânzarea reclamelor pe canalul său. Și asta fără niciun sponsor și fără nicio campanie de promovare.

Citeste mai mult pe Money.ro