liceul george cosbucElevii de la o clasă cu predare în limba germană, de la Colegiul Național ”George Coșbuc”, se simt umiliți de conducere, cu toate că părinții lor au plătit din propriul buzunar renovarea și dotarea sălii de curs.

Primită în condiții insalubre, sala a fost modernizată la începutul anului școlar de comitetul de părinți. După câteva zile, însă, cei 19 elevi au fost mutați într-o încăpere ”cât o baie”, chiar în timpul orei de matematică,

”Vă scriem disperaţi de aroganţa şi nepăsarea cu care suntem trataţi de şcoală. Nu avem nici o şansă de a fi trataţi egal de către şcoală, fără ajutor şi sprijin. In numele părinţilor elevilor clasei 5G2 din Colegiul Naţional George Coşbuc vă rog să ne ajutaţi pentru a avea condiţii umane de studiu, prin asigurarea unui spaţiu propice desfăşurării activităţii de învăţare. Suntem o clasă de limba maternă germană, cu un număr mic de elevi care nu merită condiţii umane destudiu pentru că sunt puţini. Pot să înveţe în orice sală fără să conteze dacă sala are aer sau lumină. Aşa am aflat, că este o clasă mică şi poate fi mutată uşor, nu contează unde.

Citeste mai mult pe Stiridecluj.ro.