kelis rogersCântăreaţa americană Kelis este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, la sfârşitul acestui an, informează contactmusic.com. Vedeta americană mai are un fiu, Knight, născut în 2009, cu fostul ei sot, rapperul Nas. Artista şi-a luat prin surprindere fanii, duminică, în momentul în care a urcat – cu o siluetă de femeie însărcinată – pe scena Festivalului Afropunk din Brooklyn, New York.

Cuplul s-a despărţit atunci când Kelis era însărcinată în şapte luni. Cei doi muzicieni au divorţat în 2010, punând astfel capăt unui mariaj care a durat cinci ani.

Presa americană nu a aflat deocamdată numele noului partener de viaţă al artistei americane. Kelis a fost fotografiată la sfârşitul anului trecut în compania unui bărbat misterios, la New York. Zvonurile despre căsătoria lor, în decembrie 2014, nu au fost niciodată confirmate.

Kelis Rogers este o cântăreaţă şi compozitoare americană de R&B, devenită celebră graţie hitului “Milkshake” de pe cel de-al treilea ei album de studio, intitulat “Tasty”, lansat pe piaţă în 2003.