... ...

Imagini noi cu personajele negative din viitorul film din seria “Star Wars”

Share Button

EP7-34101-1377-1378-05_1-1536x864-496350820735Noi imagini cu Kylo Ren, generalul Hux sau căpitanul Phasma, personajele negative din noul film “Star Wars: The Force Awakens”, foarte așteptat de public, au fost postate miercuri pe site-ul american al publicației de specialitate Entertainment Weekly, relatează AFP.

Aflăm astfel că personajul Kylo Ren (interpretat de Adam Driver) și ce a mai rămas din armata Primului Ordin al Imperiului vor distruge un oraș pașnic al planetei Jakku în care se derulează acest nou lung-metraj al seriei intergalactice, care va fi lansată pe ecrane la 18 decembrie.

Kylo Ren, notează Entertainment Weekly, nu este numele adevărat al acestui personaj malefic: el l-a adoptat când a intrat în grupul Cavalerii Ren, notează regizorul J.J. Abrams într-un interviu acordat publicației. Revista de specialitate în industria filmului lasă să se înțeleagă că și părinții acestui “villain” ar putea fi personaje bine cunoscute publicului.

Semnatarul scenariului, Lawrence Kasdan, a dezvălui că maleficul Kylo Ren, care poartă mască și un veșmânt lung de culoare neagră evocând alura legendarului Darth Vader, nu este un antagonist oarecare: este un personaj “plin de emoții”.

Pe site-ul publicației apare și generalul Hux (interpretat de Domhnall Gleeson), îmbrăcat într-un costum cu pelerină și curea neagră și decorații militare. El este descris ca un “lider al Primului Ordin care vrea să demonstreze întregii galaxii care este măsura forței sale”.

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...