muppetsSpectacolul muzical “Sesame Street Live – Elmo makes music”, cu celebrele păpuși Muppets, va fi prezentat, în premieră la București, pe 17 noiembrie, la Sala Palatului.

“Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical “Sesame Street — Elmo makes music” prezentat de Păpușile Muppets se adresează întregii familii, dar prin conținutul educațional ce contribuie la dezvoltarea cognitivă și emoțională, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor preșcolari și elevilor”, potrivit unui comunicat.

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste excepțională, din care nu vor lipsi jocurile interactive și cele mai cunoscute cântece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate într-o manieră plină de originalitate. Copiii și adulții, care au crescut alături de faimosul serial de televiziune “Sesame Street”, sunt invitați să se alăture distracției alături de faimoasele păpuși Muppets.

Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar câteva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor pe scena Sălii Palatului, într-un decor fascinant plin de culoare.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 67 de lei și 185 de lei, au fost puse în vânzare și sunt disponibile la Sala Palatului, în rețeaua Bilete.ro la magazinele Inmedio, Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos și online pe www.bilete.ro.