Violetta_Ne vedem in Septembrie in RomaniaVesti bune pentru fanii Violetta din Romania! Dupa epuizarea primelor patru categorii de bilete la concertul de pe 2 septembrie din Piata Constitutiei, in urma numeroaselor solicitari din ultimele saptamani, numarul de bilete disponibile la pretul de 275 de lei va fi suplimentat.

Biletele aferente acestor locuri pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si de la partenerii afiliati. Cei care si-au cumparat bilete inainte de 10 iulie sunt rugati sa verifice siteul http://myticket.ro/violetta/ pentru detalii si informatii privind renumerotarea locurilor.

Pe 2 septembrie, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din primele sezoane ale serialul Violetta, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar cateva dintre piesele pe care fanii romani le vor putea asculta in timpul concertului. In plus, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Actorii din Violetta au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozitie in intervalul orar in care este difuzat, in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Asadar, pentru V-loverii romani, sansa de a-si vedea personajele preferate live pe scena, in timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranta o experienta unica in viata. Spectacolul va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului – Martina Stoessel (Violetta), Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).