Kim-Kardashian-with-her-daughter-North Kanye-West-and-TV-personality-Kim-Kardashian-WestPresa internationala este foarte interesata sa afle ce nume a ales cuplul Kim Kardashian și Kanye West pentru cel de-al doilea copil care se pare ca va fi baiat. O sursa din anturajul vedetelor ar fi spus pentru Dailymail.co.uk ca viitorul copil ar putea sa se numească ”Easton”.

Numele ales contrazice declarațiilor celor două vedete că nu își vor numi bebelușul după un punct cardinal, potrivit Harpersbazaar.com.

Sursa ar mai fi dezvăluit că rapperul voia să își numească băiatul East, dar Kim a vrut să evite botezarea copilului după un punct cardinal și compromisul a fost ”Easton”.

Kim Kardashian le-a dezvăluit unor surse apropiate că a făcut fertilizare in vitro pentru acest bebeluș. Sarcina vedetei este una cu probleme, însă ea a precizat că merită efortul întrucât se temeau că nu mai pot avea copii.

Celebrul cuplu american Kim Kardashian şi Kanye West a anunțat, în urmă cu două luni, că aşteaptă al doilea copil, ce se va naște în decembrie.

Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, şi Kanye West, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 24 mai 2014, în oraşul italian Florenţa, şi au avut o recepţie organizată la Palatul Versailles. Cei doi au împreună o fiică, North West, care va împlini doi ani în iunie 2015.