premier-spaSursa: Dr. Iulia Belc, Medic primar Reabilitare Medicala, Manager Premier SPA

Ritmul alert cotidian, schimburile informationale rapide, dinamica societatii, toate au dus la schimbari comportamentale si in modul de organizare a vietii de familie. Parinti aflati intr-o continua goana intre casa si unul sau mai multe joburi, copii dependenti tot mai mult de jocurile de calculator, cu o relationare interumana diminuata, toti cauta o compensare in petrecerea impreuna a timpului liber, in cautarea momentelor de relaxare, rasfat si de buna dispozitie. Pentru aceasta de ce nu am alege un spa?

piscina-3Programele Baby-spa, Children enjoy, Kids-spa, sunt intr-un trend ascendent.

In dezvoltarea armonioasa a copilului sportul are un rol important. Activitati de tip inot, jocuri in apa, gimnastica adaptata se gasesc in ofertele unor spa-uri. Daca centrul are si o componenta medicala, cum se intampla la Premier SPA, o evaluare clinica poate depista precoce tulburari de postura, precum scolioza, atat de frecvent intalnita la copii. Un program de kinetoterapie sau hidrokinetoterapie sunt alegerea perfecta.

Este binevenit si un masaj al scalpului, spatelui si membrelor, cu rol in relaxare sau tonifiere dupa caz. Bineinteles, in cazul copiilor masajul se executa cu tehnici speciale, cu miscari blande si fara presiuni disproportionate. Daca copilul face sport de performanta, masajul se va adresa in special maselor musculare suprasolicitate.

hol 2Pentru cei cu alergii, astm brosic, bronsite, faringite, larinsite, sinuzite repetate, este indicata cabina Thalasso cu sare de Himalaya. Efectele benefice dobândite pot concura câteva zile petrecute pe litoralul marii. Pereţii de sare saturează aerul cu aerosoli (ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, brom, litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, siliciu, fosfor, sulf, clor, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu). După inhalare, aerosolii salini se depun în cavitatea nazală și bucală, pe faringe, laringe și alveolele pulmonare curățând și dezinfectând focarele de infecție sau bacteriile ce întrețin și dezvoltă numeroase boli respiratorii. Fierul, principalul atu al sării de Himalaya, previne anemia, crește imunitatea organismului, previne apariţia răcelilor, a gripei şi a alergiilor de sezon și detoxifică organismul.

La varsta adolescentei apar problemele tenului acneic. Tratarea corecta si repetata in cadrul unui abonament Soin Teenager, asigura o curatare si ingrijire adecvata, cu produse special concepute.

Bucuria de a impartasi momentele de relaxare si bine intre copii si parinti coaguleaza legaturile de familie pe de o parte si creaza o cultura spre obiceiuri sanogene, relaxare, de crestere a increderii si stimei de sine. Mens sana in corpore sano la Premier SPA.