12 trucuri pe care merita sa le stii cand prepari oua

Ouale sunt ingrediente de baza in aproape toate bucatariile lumii. Oua fierte, oua ochi, omleta, sunt numai cateva variante simple pentru mese delicioase, atat de apreciate de toata lumea.

Desi sunt foarte simplu de preparat, uneori, ouale nu ies chiar asa cum ne-am dori.

Mai mult, uneori nu suntem foarte siguri de prospetimea oualor, iar acest lucru est foarte important pentru a evita aparitia unor afectiuni, uneori foarte grave.

Va prezentam mai jos cateva sfaturi simple care sa va ajute sa preparati mese gustoase si sanatoase, folosind ca ingredient de baza oul.

1. Cum se transforma ouale in functie de timpul de fierbere

 

1 oua

2. Cum va plac ouale fierte?

 

2 oua

 

3. Cum aflam cat de proaspete sunt ouale?

 

3 oua

4. Foloseste un inel de ceapa pentru a prepara oul perfect

 

4 oua

5. Cateva inimioase gustoase pentru cei dragi?

 

5 oua

6. Taietei din oua. Ii poti folosi in salate, supe sau cu alte garnituri

 

6 oua

7. Stii ca poti face omleta si in toaster?

 

7 oua

8. Poti sa faci omleta chiar in ou!

 

8 oua

9. Oua, branza si bacon in paine…cum fi se pare o astfel de gustare?

 

9 oua

10. Din nou inimioase, dar de aceasta data, in tigaie!

 

10 oua

11. Acopera oul in tigaie cu un pahar sau castron din sticla si va iesi ceva foarte interesant!

 

11 oua

 

12. Putem sa spunem ca si acesta este tot un sandvis la pahar?

 

12 oua