deschidere_1Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, ii invita pe bucuresteni sa ia parte la un week-end special in cadrul Festivalului “Bucurestii lui Caragiale”.

Sambata, 25 iulie si duminica 26 iulie, incepand cu ora 20.00, pe scena festivalului de pe strada Franceza din Centrul Istoric, 8 trupe din 8 tari vor pune in scena spectacole specifice din: Bulgaria, Serbia, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Rep. Moldova si Romania. Vor urca pe scena 196 de artisti, reprezentand trupe si ansambluri componente ale Mediteranean Organization.

Aflat la cea de a IV a editie, Festivalul “Bucurestii lui Caragiale” ii asteapta pe bucuresteni, in fiecare zi, in perioada 28 iunie-22 septembrie, in Centrul Vechi al Bucurestiului si la Hala Traian cu spectacole dintre cele mai diverse: comedii si drame, boeme si variet?, cabaret si stand-up, iluzionism si acrobatii, circ si concert, fanfare si dansuri.

In total, 40 de noi spectacole, sustinute in cadrul a peste 140 de reprezentatii vor fi puse in scena de artistii din cadrul urmatoarelor institutii: Ansamblul MundiCOLOR, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul Mic, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Circ & Variete Globus, Teatrul Metropolis, Teatrul de Stat Evreiesc, Trupa Union, Compania de Teatru D’aya, Trupa de teatru aUNATC, Bucharest Klezmer Band, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul de Stat din Constanta.

Mai multe detalii despre eveniment si programul complet al festivalului le gasiti pe:  www.festivalcaragiale.ro<http://www.festivalcaragiale.ro/