Poster Violetta Piata ConstitutieiProgramat initial pe Arena Nationala din Bucuresti, concertul Violetta Live se va muta in Piata Constitutiei, data ramanand aceeasi, 2 septembrie 2015. Se va pastra structura initiala a categoriilor de bilete, toate biletele achizitionate pana in prezent ramanand valabile. Fiecarui loc din Arena Nationala ii va corespunde un loc in Piata Constitutiei, scaunele fiind dispuse intr-un aranajament de semicerc, astfel incat cei care au achizitionat locuri in tribuna vor primi in noul amplasament locuri mult mai aproape de scena.

Schimbarea locului de desfasurare a evenimentului are la baza ratiuni logistice, timpul foarte scurt avut la dispozitie pentru eliberarea Arenei Nationale si pregatirea gazonului pentru meciul Romaniei din 7 septembrie 2015 putand afecta desfasurarea in conditii optime atat a turneului, cat si a meciului.

Concertul ar fi avut un set-up diferit fata de evenimentele sustinute pana acum pe stadion, cu scaune pe gazon si scena pozitionata in dreptul unei tribune, ocupand un spatiu mult mai mare din suprafata terenului. Astfel, schimbarea gazonului ar fi fost absolut necesara pentru meciul pe care echipa Romaniei il va sustine pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie. In urma intalnirilor pe care le-am avut cu reprezentantii turneului Violetta Live, am ajuns de comun acord la concluzia ca adaptarea productiei turneului la setupul de outdoor, stadion sau piata, necesita eforturi mult mai ample si extra timp, fapt pentru care si activitatile de load-out din stadion ar dura mai mult decat estimarile initiale, limitand astfel timpul ramas la dispozitie pentru pregatirea terenului.” a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emagic.

Biletele achizitionate pana in prezent isi vor pastra valabilitatea, amenajarea locurilor in Piata Constitutiei urmand sa respecte aceeasi schema de amplasament a categoriilor de pret. Cei care deja si-au cumparat bilete sunt rugati sa verifice siteurile www.myticket.ro si www.eventim.ro, in functie de punctul de achizitie, pentru detalii si informatii privind renumerotarea locurilor. Ca urmare a spatiului disponibil din Piata Constitutiei, toate scaunele vor fi amplasate la o distanta mai mica fata de scena, cu o vizibilitate mai buna, fara insa a se modifica preturile biletelor aferente.

Biletele pot fi achizitionate in continuare, in cel mai scurt timp, la preturi incepand de la 135 de lei, de pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, precum si din retelele afiliate.