delta dunarii2Planificarea vacantei pentru familiile cu copii, mai ales pentru cei mici, poate parea dificila, iar  criteriile care primeaza sunt siguranta si confortul.

Lasați grijile deoparte! Nimic si nimeni nu va poate umbri bucuria unei vacante, cu atat mai mult dacă ati ales ca destinație Delta Dunării. Va asteapta un peisaj magnific, o liniste tamduitoare si mult verde imprejur. Va veti simti ca acasa atata vreme cat alaturi de dumneavoastra este intrega familie.Nu uitati si de bunici!

delta dunarii1Paradisul din Delta Dunarii va indeamna sa il explorati! Odata ajunsi aici,  atat dumneavoastra cat si cei mici veti simti ca natura va rasplateste cu aerul proaspat, cu cantecul diafan al egretelor  și cu un soare care binecuvanteaza.Veti putea fotografia un adevarat spectacol al naturii, o defilare de specii de pasari si animale pe care le puteti intalni numai in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Intr-o societate tot mai putin conectată la natură și tributară consumului iraţional, unde tableta si telefonul pun monopol pe mintile si suflete noastre, noi va invitam sa va eliberati din tumultul cotidian,  facand o alegere inteleapta. Mergi impreuna cu familia dumneavoastra intr-un resort! Este locul ideal pentru ca va pune la dispozitie piscine, locuri de joaca, o serie de suprize culinare si spectacole de animatie. Cei mici cat si cei mari vor fi incantati pentru ca veti petrece un timp de calitate in familie.

DSCF8906Si cine sunt mai potriviti pentru a va confirma cele spuse mai sus, daca nu chiar cei mici. Copiii echipei Kidsnews.ro au petrecut patru zile in Delta Dunarii, timp suficient pentru a constientiza frumusetea locului dar, totodata si sa regrete, ca timpul s-a scurs prea repede. Au ramas profund impresionati de aventura traita in Delta, fapt pentru care au reusit sa le smulga parintilor, promisiunea revenirii. In calatoria lor au intalnit nuferii pe care i-au mangaiat folosind atribute precum: ,, nuferii sunt superbi,sunt perfecti, sunt speciali,,; in timp ce pelicanii erau ,, haiosi, impunatori si gratiosi. ,,Despre lebede, cormorani, ratuste si lisite, au spus ca sunt:  ,,speciale, elegante si transmit o energie pozitiva”.

DSCF8823Copiii au trait la intensitate maxima fiecare clipa petrecuta in Delta. Au emotionat cu gingasia lor atunci cand concertul broscutelor a fost descris drept: inegalabil! Nu puteau omite nici libelulele, despre care au spus ca: ,,ne-au speriat dar ne-au si incantat cu zborul si culorile lor”. Au fost patru zile memorabile pe care copiii le-au trait in compania celor dragi.

Daca pana acum ceva vreme exista prejudecata conforma careia  Delta Dunarii este un loc grozav unde pot merge doar cei cei maturi, iata ca peceptia s-a schimbat! Un sejur in Delta Dunarii inseamna astazi intrepatrunderea perfecta intre armonia naturii si confortul civilizatiei. Specialistii agentiei Genius Travel garanteaza pentru facilitatile care tin de cazarea in resort, preparatele culinare sunt proaspete si foarte gustoase, iar prepararele din peste, dupa cum bine stim,  constituie o mancare cu proprietati benefice mai ales pentru copii.

Activitatea cea mai placută și relaxantă este plimbarea cu barca pe canalele Deltei   Pe suprafetele intinse ale Deltei, timpul capata noi valente, apa te imbie la relxare iar  copiii se pot bucura de un peisaj unic.

Sfaturi :

• Nu uitati medicamentele, mai ales pentru copii, pentru raceala, alergii, deranjamente gastrice

•  Pentru a preveni neplacerile cauzate de intepaturile de tantari folositi crema/spary antitantari si incercati sa va intoarceti la pensiune/hotel inainte de apusul soarelui.

• Crema solara cu factor mare de protectie este obligatorie in bagajul pentru delta.

• In calatoria cu barca, este obligatorie vesta de salvare iar capul acoperit impotriva insolatiei.

• Imbracamintea trebuie sa fie lejera, dar bagajul trebuie sa contina si cateva haine mai groase si ceva de ploaie.

• Copiii trebuie supravegheati permanent

• Toata lumea trebuie sa bea doar apa imbuteliata.

Articol realizat cu sprijinul Agentiei Genius Travel si al Genius Delta Resort