botez charlottePrintesa Charlotte, cel de-al doilea copil al lui William si Kate a fost botezata, duminica dupa-amiaza, la ceremonia care a avut loc o veche biserica de pe domeniul Sandringham din Norfolk, participand doar membri apropiati ai familiei regale britanice, in frunte cu strabunica, regina Elisabeta a II-a.

Mica printesa a fost dusa la biserica de parintii ei, in carucior in timp ce fratiorul ei mergea pe jos, de mana cu tatal sau.

charlottePrintesa Charlotte Elizabeth Diana, in varsta de doua luni si trei zile, a fost crestinata in biserica din secolul XVI care se afla pe domeniul regal Sandringham, in aceeasi biserica in care a fost botezata printesa Diana, mama lui William si bunica micutei Charlotte.

 

Slujba a fost oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al celor 85 de milioane de anglicani din lume. Charlotte, numita dupa bunicul patern, a avut sase nasi, nu sapte, cati a avut fratele ei George. Dintre acestia, doar unul este membru al familiei regale, restul fiind prieteni apropiati ai parintilor ei.

Unchiul micutul printesei, printul Harry, a lipsit de la ceremonie, el fiind plecat intr-o misiune umanitara in Africa.