Invitatie Cupa Stalingrad 2STALINGRAD ARENA anunta mobilizare generala si declara razboi monotoniei si stresului de la locul de munca. Prin intermediul STALINGRAD LASER TAG CUP, competitie ajunsa la a VII-a editie, ne dorim sa va oferim o metoda nonconformista de a va bucura de prieteni, colegi, timp liber si munca.  

Inscrierile la STALINGRAD LASER TAG CUP se vor incheia pe data de 10 Iulie. Competitia, deschisa tuturor companiilor, va avea loc, in intervalul 13 Iulie – 10 Septembrie, la Arena Stalingrad din Baneasa (Bd-ul Ficusului nr. 44A, cladirea INAV, parter, Sector 1, Bucuresti).

Pe intreaga perioada de desfasurare a concursului informatiile asupra scorului si locului ocupat in clasament vor fi afisate la bar si postate pe site-ul www.lasertagbucuresti.ro.

STALINGRAD LASER TAG CUP are la baza sistemul practicat in competitiile sportive: etapa grupei, semifinalele, finala mica si finala mare.

Fiecare echipa participanta va juca un numar minim de 14 jocuri si maxim de 18 a cate 15 minute fiecare (in cazul in care se va califica in Semifinale). Meciurile se vor juca de luni pana joi cu incepere la ora 19:00 (Grupa A) si 19:20 (Grupa B).

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la Telefon: 021/312.13.30, 0724.552.737; office@lasertagbucuresti.rowww.lasertagbucuresti.ro.