Medici de renume international au venit la Bucuresti pentru a anunta inaugurarea celui mai mare spital din Europa

american hospitalLa standarde nord-americane, American Hospital și Koç University Hospital reprezintă două dintre cele mai prestigioase instituții medicale din Turcia și Europa și funcționează sub egida fundației Vhebi Koç.

Lansarea pe piața din România a Instituțiilor de sănătare ale fundației Vehbi Koç, va avea loc pe data de 18 iunie 2015, începând cu ora 11:30, la hotel Athenee Palace Hilton București.

Medici de renume internațional vor participa la acest eveniment la București pentru a anunța inaugurarea celui mai mare Spital din Europa. Printre distinșii oaspeți de onoare ai departamentului de oncologie al Instituțiilor de sănătate ale fundației Vehbi Koç se numără Prof. Ömür Erçelen, medic anestezist și director medical al spitalului, Prof. Tuncer Süzer, medic neurochirurg, Prof. Emre Balık, medic chirurgie generală specializat în tratarea tumorilor gastro-intestinale, Prof. Ece Dilege, chirurg generalist specializat în tratamentul cancerului de sân, Prof. Mert Erkan, chirurg generalist specializat în tratamentul tumorilor hepato-biliare și ale pancreasului, Prof. Ömer Faruk Ünal, medic ORL, specializat în tratamentul cancerului localizat la nivelul capului și al gâtului și Prof. Serhan Tanju, medic chirurg recunoscut pentru rezultatele sale impresionante obținute în tratarea cancerului pulmonar.

Această conferință medicală are ca scop extinderea orizonturilor către piața pacienților din România.

Astfel, joi, 15 iunie, începând cu ora 14:30 toți medicii enumerați mai sus, vor participa la o întâlnire cu pacienții români diagnosticați cu cancer. Toți cei care doresc o a doua opinie din partea medicilor turci, o pot cere gratuit prin înscriere la programul de consulații și trimiterea documentației medicale.

De asemenea, începând cu ora 17:00, medicii de la American Hospital vor susține o conferință medicală pentru colegii lor din România în cadrul căreia vor prezenta serviciile pe care le pot pune la dispoziție și modalitățile inovatoare de tratament pe care le practică.

Înscrierile se vor face pe adresa: ramona.raduly@digitalbus.ro sau telefon: 0741023011

Koç University Hospital este singura unitate medicală din Europa ce se întinde pe o suprafață de 8 ha de teren, este situată la numai 10 minute de Aeroportul Internațional Istanbul și tratează pacienți din întreaga lume.

Printre atuurile spitalului pot fi enumerate Programul Cancer Comprehensiv, Linia de servicii cardio-vasculare ”Living Heart”, Centru de sănătate al femeii, Linia de servicii pediatrice, Linia de servicii ortopedice, traumatologie și coloană vertebrală, Serviciul integrat de neuroștiință, Linia de servicii pulmonare, Clinica de endocrinologie și metabolism, Chirurgie plastică și Dermatologie cosmetică.

American Hospital este primul spital privat non-profit ce funcționează sub egida Fundației Vehbi Koç din Turcia.

În conformitate cu standardele nord-americane, American Hospital furnizează servicii de sănătate la un înalt nivel de calitate și eficiență prin intermediul celor 31 de departamente, 16 unități medicale și peste 685 de medici de renume.

În secolul 21, abordarea sa inovatoare, transparența, integritatea și dedicarea profesională derivă din cei 95 de ani de experiență în furnizarea serviciilor medicale. American Hospital se bucură de un avantaj major obținut în urma investițiilor făcute în capitalul uman.

Susținut de tehnologii de ultimă oră, sistemul integrat de abordare oferă servicii de îngrijire comprehensive și linii de programe.

Instituțiile de sănătate ale fundației Vehbi Koç avansează în mod constant în practicarea medicinei centrate pe pacient pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu integritate, colaborare și precizie.