... ...

Gasca Zurli a facut istorie la Sala Palatului

Share Button

Magicianul-2Zurli-Sala Palatului (2)În premieră în România, o trupă de animație pentru copii, 100% românescă a umplut cea mai mare sală de spectacole, destinata de obicei artistilor precum Stefan Banica Jr., Smiley sau Horia Brenciu.

Peste 5000 de spectatori au venit să cânte alături de Fetița Zurli, Clopoțel, Yupii, Zdrăngănel și Tura Vura, hiturile care au făcut din Gașca Zurli un fenomen.

Peste 100 de artisti si tehnicieni si-au adus aportul la spectacolul Zboara, Zboară Vrăjimăturica, un spectacol in care jocul curat a făcut legea.

Tanti PrezentatoareaCel mai emotionant moment a fost cel in care Fetita Zurli a cantat în premieră “ Cântec pentru Maya “ al cărei refren

“ Nu vreau soare, nu vreau luna, vreau pupic de noapte bună” a emoționat pe toată lumea și le-a reamintit părinților  cât de important este timpul petrecut alături de copiii lor.

Spectacolul Zboară, zboară Vrăjimăturică a arătat copiilor, prin joc, valorile importante ale familiei și le-a demonstrat că  poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

Apariția Magicianului Marian Râlea  a stârnit lacrimi de emoție adulților care și-au amintit de clipele magice ale copilăriei lor.

Gașca Zurli este cea mai iubită trupă de animatori pentru copii din România, cu mii de spectacole la activ, sute de mii de spectatori în toată țara și milioane de vizualizări pe youtube.

Gașca Zurli a fost fondată acum 5 ani de Mirela Retegan, femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen național.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...