5 ani de Gasca Zurli5 ani, 5 supershow-uri, 5 CD-uri

Tiribam Tiribum, Uite, vine Moş Crăciun, Am o căsuţă mică, Întâmplări din lumea poveştilor şi Zboară, Zboară, Vrăjimăturică.

Peste 70 de cântece

2 emisiuni TV: Dimineaţa Zurli la TVR1 şi Campionatul de joacă la NaţionalTV.

3 turnee naţionale: Ai în plus o carte, dă-o mai departe, Am o căsuţă mică şi Întâmplări din lumea poveştilor

primul spectacol ZurliPeste 20 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube

Peste 500 de reprezentaţii, milioane de fani, autografe şi fotografii, zeci de mii de kilometri parcurşi.

Am ajuns şi ne-am întâlnit cu copii din 42 de oraşe din România.

Avem o păpuşă ce poarta numele personajului principal, Păpuşa Fetiţa Zurli, o carte cu personajele desenate, Zboară, zboară, Vrăjimăturică şi-am construit Jurnalul cu autografe, un caiet special cu toate autografele originale ale personajelor din Gaşca Zurli, în care copiii pot colecţiona ulterior autografe de la cei pe care îi îndrăgesc.

S-au întâmplat atât de multe lucruri în cei cinci ani încât mi-e greu să le mai cuprind cu mintea. Dar le am pe toate în suflet. Fiecare emoţie, fiecare grijă, fiecare privire care avea zâmbet sau lacrimă în colţul ochilor. Milioane de părinţi şi copii mi-au rămas întipăriţi în inimă pentru că feţele lor sunt lumină. Iar noi Gaşca Zurli suntem cei mai norocoşi oameni de pe planeta pentru că ne întâlnim cu cei mai frumoşi români.

copii-cd-tiribambumPentru mine Gaşca Zurli e felul meu de a face ceea ce îmi place cel mai mult pe lume – copiii fericiţi, spune Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen naţional.

Multumim părinţi frumoşi care veniţi în sala de spectacol cu tot sufletul şi ne daţi încredere că facem bine ceea ce facem. Mulţumim milioanelor de copii care printre primele cuvinte pe care le spun strecoară şi ZURLI.

Povestea continuă. La fel de pozitivă, de frumoasă şi de colorată.