Vreți să aflați secretele noului serial de animație al Disney Junior, Miles în Spațiu? Vă puteți baza pe noi! Câți oameni lucrează la realizarea serialului? De ce personajul principal se numește Miles? Şi de ce există o pasăre extraterestră în serial? Răspunsurile le găsiți aici…

SECRETUL SPAŢIAL #1…

CÂTEVA DINTRE PLANETELE EXTRATERESTRE NU SUNT DIN SISTEMUL NOSTRU SOLAR!

Miles în Spațiu prezintă un mix fascinant de planete reale şi imaginare! „Într-un episod călătorim pe Marte”, ne explică creatorul serialului, Sascha Paladino. “În altul, ne îndreptăm către o planetă complet fictivă special născocită pentru serial. Este întotdeauna amuzant să creezi noi planete. Pot fi cât de trăsnite şi ciudate vrem noi!”

SECRETUL SPAŢIAL #2…

CERCETĂTORI NASA AU AJUTAT LA CREAREA SERIALULUI!

Pentru realizarea serialului Miles în Spațiu, echipa de creație a colaborat cu consultanți din partea NASA. Ce este NASA? Este un departament al guvernului SUA care se ocupă cu științe, tehnologie şi spațiu. „Am fost foarte norocoși”, ne-a dezvăluit Sascha. „Am vizitat laboratoarele NASA şi am discutat cu cercetătorii de acolo. A fost minunat!”

SECRETUL SPAŢIAL #3…

MILES POARTĂ NUMELE UNUI MUZICIAN RENUMIT!

Serialul animat de acțiune prezintă aventurile intergalactice ale unui băiețel de 7 ani pe nume Miles Callisto. „Acesta a fost numele lui de la început în povestea noastră”, ne-a recunoscut Sascha. „Am fost dintotdeauna un mare fan al muzicianului Miles Davis, care a inspirat numele personajului din serial. Mai mult, numele este un joc de cuvinte întrucât Miles se află la mile depărtare în spațiu!”

SECRETUL SPAŢIAL #4…

SERIALUL NU S-A NUMIT DE LA ÎNCEPUT MILES ÎN SPAŢIU!

La început, serialul avea cu totul alt nume. „Inițial, am numit seria animată „Miles Away” / „Miles departe”, ne-a dezvăluit Sascha. „Apoi ne-am decis să-l numim „Miles în spațiu”. Este titlul perfect!”

SECRETUL SPAŢIAL #5…

MULTE DINTRE NUMELE DIN SERIAL AU LEGĂTURĂ CU SPAŢIUL!

Fiți atenți la numele personajelor din serial. De ce? Pentru că unele dintre ele au un înțeles ascuns care are legătură cu spațiul! „Leo este o constelație cosmică şi numele tatălui lui Miles”, explică Sascha. „Avem un robo-struţ pe care îl cheamă Merc, prescurtare de la Mercur. În plus, numele de familie al lui Miles este Callisto, care este satelitul lui Jupiter”.

SECRETUL SPAŢIAL #6…

ANIMAŢIA ESTE PLINĂ DE GADGETURI ŞI INVENŢII NĂSTRUŞNICE!

Un show spectaculos precum „Miles în Spațiu” nu ar fi complet fără mii de gadgeturi şi invenții stelare. „Este foarte amuzant să ne gândim la gadgeturi pentru serial”, recunoaște Sascha. „Miles are Blastboard, care este un fel de skateboard spațial. Pe Pământ, îmi imaginez că Miles ar fi fost un băiat pasionat de skating – însă în spațiu el călătorește pe Blastboard-ul care plutește. Este foarte cool.”

SECRETUL SPAŢIAL #7…

PESTE 440 DE OAMENI LUCREAZĂ LA REALIZAREA SERIALULUI „MILES ÎN SPAŢIU”!

Este nevoie de mulți oameni pentru a crea seria animată de acțiune „Miles în Spațiu”. Avem animatori, scenariști, producători, artiști voce – şi mulți alți oameni implicați care formează o echipă de 40 de oameni care lucrează în State”, ne dezvăluie Sascha. „Şi o altă echipă de 400 de persoane dincolo de ocean!”

SECRETUL SPAŢIAL #8…

FIŢI PREGĂTIŢI PENTRU O MULŢIME DE EXPRESII SPECIFICE TOMORROWLAND!

Fiți atenți la numeroasele expresii născocite special pentru serial! Am conceput câteva cuvinte spațiale amuzante pentru „Miles în Spațiu”, recunoaște Sasha. „Personajele spun lucruri precum „Mă întorc într-o nano secundă”, şi „Mama se va transforma într-o supernovă”. Scenariile sunt foarte amuzante şi deosebite!”

SECRETUL SPAŢIAL #9…

A FOST NEVOIE DE 18 LUNI PENTRU A CREA PRIMUL EPISOD!

Prima serie cuprinde 30 de episoade – a fost nevoie de foarte mult timp pentru a crea acest serial cu temă spațială. „Am început să lucrăm la primul episod în iunie 2013”, ne povestește Sascha. „Am finalizat acel episod 18 luni mai târziu!”

SECRETUL SPAŢIAL #10…

O VIZITĂ LA ZOO A FOST SURSA DE INSPIRAŢIE PENTRU IMAGINEA UNUI EXTRATERESTRU DIN SERIAL!

A fost nevoie de multe ore de cercetare pentru a realiza un serial precum Miles în Spațiu. Pentru crearea extratereștrilor intergalactici, echipa de creație a serialului a analizat dinozauri şi a urmărit filme SF trăsnite. O excursie la grădina zoologică a inspirat crearea unui extraterestru pasăre. Cip-cirip!

Noua aventură intergalactică, „Miles în spațiu!” debutează sâmbătă, 23 mai, la 10:55, la Disney Junior.