“Frumoasa si Bestia”, spectacol de teatru interactiv pentru copii la Garden Club – Terasa Berarilor

 

FB_B_23_05_2015Sâmbătă, 23 mai 2015, de la ora 11.30, la Garden Club – Terasa Berarilor (Splaiul Unirii, nr. 225, sector 3, București) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru interactiv pentru copii Frumoasa şi Bestia, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Charles Perrault.

Părinții și copiii sunt invitați să păşească într-una dintre cele mai frumoase povești în care dragostea şi înţelepciunea se regăsesc în personaje, de multe ori surprinzătoare, care trec împreună printr-o serie de aventuri pline de suspans.

Muzica şi dansul vor fi ingredientele care completează atmosfera de mister a castelului în care eroii, frumoşi sau mai puţin frumoşi, au curajul să-şi dezvăluie chipul şi să-şi deschidă sufletul, dând astfel naştere unei interesante poveşti de iubire.

Vom trece împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și vom fi părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție. Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.

Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.

Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul. Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Ioana Podăreanu. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau să ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.