Roxette_foto_Alex_Barbulescu-8 Roxette_foto_Alex_Barbulescu-27 Roxette_foto_Alex_Barbulescu-21Trupa Roxette a sustinut duminica seara un concert plin de energie in cadrul Arenelor Romane, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei dupa ploaia torentiala ce a cuprins Bucurestiul. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sarbatoreste astfel treizeci de ani de cariera.

Arenele Romane si-au deschis portile la ora 19:00, intr-o zi insorita de duminica ce avea sa gazduiasca cel de-al doilea concert sustinut de Roxette la Bucuresti. La 19:40, The Amsterdams a urcat pe scena insa, la scurt timp, norii au acoperit cerul si s-a declansat o puternica furtuna. Concertul Eskobar a fost anulat din ratiuni de siguranta, insa show-ul Roxette a inceput putin dupa ora 21:30, dupa ce s-a oprit ploaia si s-au facut ultimele verificari la instalatiile tehnice.

Desi unii dintre spectatorii prezenti au ales sa paraseasca Arenele Romane din cauza ploii, multi dintre ei revenind la timp pentru concertul Roxette, cei mai multi au ales sa ramana, bucurandu-se pana la ultima nota de un show memorabil pe care Marie, Per si muzicienii lor l-au oferit cu entuziasm si caldura fanilor care au ramas alaturi de ei in ciuda vremii capricioase. Intregul concert a fost un periplu printre cele mai cunoscute piese Roxette, nelipsind hituri precum „Sleeping In My Car”, „Spending My Time”, „Crash! Boom! Bang!”, „How Do You Do!”, „It Must Have Been Love”, „Dressed For Success”, „Dangerous” sau „Joyride”, trupa pastrand pentru bis celebrele „Listern To Your Heart” si  „The Look”. Unul dintre punctele culminante ale serii a fost si interventia muzicala a chitaristului Christoffer Lundquist care a cantat la chitara acordurile piesei romanesti „Andrii Popa”, publicul cantand in cor versurile. Momentul a fost savurat nu doar de fani ci si de muzicienii de pe scena, care au aplaudat la randul lor prestatia celor din public. Energie, buna dispozitie, zambete, emotii si aplauze au cuprins Arenele Romane timp de o ora si jumatate, fanii Roxette ramasi alaturi de trupa favorita bucurandu-se de fiecare moment al concertului, in ciuda vremii nefavorabile de mai devreme.

Show-ul de la Bucuresti a fost cel de-al patrulea concert sustinut in aceasta etapa europeana a turneului XXX – 30th Anniversary Tour, urmatoarea destinatie fiind Budapesta.