Fetita Zurli la picnic!Cel mai mare picnic în familie a avut loc duminică la Muzeul Satului. Aproximativ 400 de părinţi şi copii au petrecut o duminică dimineaţă specială.

Gașca Zurli și-a invitat prietenii să sărbătorească împreună Ziua Internaţională a Familiei. Părinţii harnici au venit cu copiii de-o mână şi cu coşul cu merinde în cealaltă. Cu toţii au intrat în jocul celor mai iubite personaje româneşti. S-au jucat, au făcut poze, au participat activ la spectacolul Scufiţa Roşie şi-apoi i-au dat o lecţie Vrăjitoarei Tura Vura – personajul negativ care întruchipează tot ceea ce copiii nu-şi doresc să fie. Ea a venit la Muzeul Satului sperând să găsească nişte cartofi prăjiţi şi ciocolată – mâncarea ei preferată. Surpriza a fost să găsească în toate coşuleţele de pe pajişte numai mâncare sănătoasă.

Picnic Zurli -2Vrăjitoarea a primit chiar un coş plin cu fructe, iar copiii au învăţat-o ce este fiecare fruct din coş, iar Fetiţa Zurli a pregătit sandvişuri sănătoase pentru toţi colegii ei de trupă.

Întâlnirea s-a încheiat cu o bătaie cu perne. În joc s-au prins şi copiii, dar şi părinţii, iar competiţia dintre ei a fost atent supravegheată de Yuppi – contructorul Găştii Zurli.

Întâlnirea s-a dorit a fi un cadou special pe care Gaşca Zurli l-a făcut fanilor din Bucureşti, cu care nu s-au mai întâlnit de câteva luni. Toţi cei prezenţi i-au asigurat pe Fetiţa Zurli, Yuppi, Zdrăngănel, Clopoţel, Yuppi , Zâna Bună şi Tanti Prezentatoarea că duminică, 31 mai, vor fi la Sala Palatului cu pumnii strânşi pentru cel mai mare spectacol din istoria Zurli.

Picnic Zurli 3Biletele pentru super producția pentru copii Zboară, Zboară, Vrăjimăturică se găsesc pe www.eventim.ro, www.salapalatului.ro şi la casieria Sălii Palatului