clasaÎnvăţătoarea de la un colegiu clujean care a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut “tâmpit”, “nebun” şi “jumătate de creier”, a fost audiată, luni dimineata, la Sectia 2 de Poliţie din Cluj-Napoca, care s-a autosesizat, cadrul didactic fiind cercetat pentru purtare abuzivă. In calitate de martori sunt audiati si mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din respectiva clasă a Colegiului de Muzică “Sigismund Toduţă”, transmite corespondentul Mediafax.ro.

“Poliţia s-a autosesizat, în 3 aprilie, cu privire la purtarea abuzivă a învăţătoarei, în urma mai multor materiale apărute în presă pe acest subiect. Pe numele învăţătoarei nu există o plângere penală făcută de vreun părinte. Învăţătoarea a fost audiată luni dimineaţă şi este cercetată pentru purtare abuzivă, iar în aceeaşi cauză au fost citaţi pentru audieri, ca şi martori, mai mulţi părinţi care şi-au retras deja copiii din clasa respectivă”, au declarat, corespondentului Mediafax, sursele citate.

Conform aceloraşi surse, audierile au început la peste o lună de când Poliţia s-a autosesizat pentru că “aşa sunt procedurile”.

Citeste continuarea pe Mediafax.ro.