papusa ZurliFetița Zurli, cel mai iubit personaj românesc pentru copii al zilelor noastre, are începând de astăzi și o reprezentare așteptată de fetițele din toată România – păpușa Fetița Zurli. Păpușa este produsă de Arădeanca și este acea păpușă românească pe care o știu toți părinții copiilor de astăzi.

Aceasta va fi cea mai iubită dintre păpuși! Pentru că e 100% românească, pentru că e Zurli, si pentru că readuce în zilele noastre frumusețea de demult a păpușilor pe care le-au îndrăgit și mamicile de azi când erau de-o șchioapă. A fost creată special să devină ”păpușa copilăriei, cea mai bună prietenă”. Fiecare dintre noi a avut o păpușă, ”acea” păpușă!

Este prima jucărie dintr-o serie pe care creatoarea fenomenului Zurli, Mirela Retegan, și-o dorește pentru copiii care iubesc acest concept. Păpușa este produsă de binecunoscutul brand Arădeanca și va trece cu siguranță testul timpului. Papusa Fetița Zurli nu vrea să stea în vitrină, ci vrea să fie îmbrățișată, pieptănată, dichisită, vrea să fie purtată în lume, dusă la ceai și în parc. Vara sau iarna! De aceea Fetița Zurli a fost gândită să fie de calitate și rezistentă. Numai bună de iubit!

“Fiica mea Maya a avut o astfel de păpușă și a fost foarte atașată de ea. E o păpușă frumoasă, veselă, moale, plăcută la atingere iar rochița este făcută manual și cusută cu grija cu care mama îmi cosea mie rochițe pentru păpușele”, povestește Mirela Retegan despre alegerea ei.

Asocierea cu Arădeanca nu este întâmplătoare. Gașca Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești și personaje 100% românești. Pentru produsele marca Zurli, Mirela Retegan a ales producători români care să contribuie cu emoție și credință la bucuria copiilor românilor, ingrediente de bază în toate proiectele Zurli.
Primele exemplare ale păpușii Fetița Zurli sunt gândite să fie de colecție și vor costa 85 de lei. Păpușa va avea un stand special la Sala Palatului pe 31 mai și primii care o vor putea achiziționa vor fi spectatorii superproducției ”Zboară, Zboară, Vrajimăturică”.

Biletele pentru superproducția Zboară, Zboară, Vrăjimăturică s-au pus în vânzare pe eventim.ro, salapalatului.ro și la casieria Salii Palatului. Pupici cu sclipiiici!