Scufita_Rosie_09_05_2015Sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 11.30, la Garden-Club, Terasa Berarilor (Splaiul Unirii, nr. 255, sector 3, București) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru pentru copii Scufiţa Roşie, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm.

Scufiţa Roşie, o fetiţă curajoasă şi inventivă, trece prin mai multe peripeţii în încercarea de a scăpa de un lup lacom şi viclean. Vom vedea cum poţi face faţă cu succes mai multor încercări, cu zâmbetul pe buze, prin muzică, dans şi voie bună.

Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri sănătoase din coşuleţul Scufiţei Roşii şi vor putea deveni ei înșiși personaje de poveste în cadrul sesiunilor de face painting.

Distribuția: Sebastian-Anton Paul, Elena Vasilică și Gabriela Ioniță. Scenariul și regia: Sebastian-Anton Paul.

Biletele se pot achiziționa la intrarea pe terasă, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0722 687 837, 0766 499 571 și 0771 554 716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Preţ bilet: 30 lei/copil (*părinţii au acces gratuit)

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook facebook.com/teatruldubeedoo și blogul teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.