PrintPersil revoluționează spălarea hainelor și lansează primele capsule bi-camerale care conțin și detergent pudră, și detergent lichid. Unice pe piață, capsulele Persil Power- Mix sunt inovația 2 în 1 care combină beneficiile ambelor tipuri de detergent pentru a oferi cea mai bună soluție de curățare a rufelor, eficientă și ușor de folosit, având în același timp o formulă activă chiar și la temperaturi scăzute.

Bazându-se pe tehnologia germană, Persil Power Mix aduce puterea detergentului pudră cu agenți de înălbire și ingrediente active care îndepărtează eficient petele, previne scămoșarea și lasă rufele perfect curate. Beneficiile sunt completate de camera cu detergent lichid, cu o formulă concentrată care curăță, parfumează intens, intensifică și redă strălucirea culorilor.

Comparativ cu orice alt tip de detergent, noul Persil Power-Mix oferă două avantaje principale: confort și performanță maximă, fiind soluția ideală pentru cei care doresc să spele rufele în cel mai ușor mod posibil, obținând în același timp rezultate perfecte de spălare. Acesta este disponibil în două variante:

·       Persil Power-Mix capsule Universal – cutie resigilabilă care conține 14 capsule, preț 24,3 lei sau punga resigilabilă care conține 28 capsule, preț 45,63 lei

·       Persil Power-Mix capsule Color – cutie resigilabilă care conține 14 capsule, preț 24,3 lei sau punga resigilabilă care conține 28 capsule, preț 45,63 lei

Henkel opereaza la nivel global cu marci si tehnologii grupate in trei divizii:  Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Companie fondata in 1876, Henkel detine in prezent pozitii de lider global atat pe pietele de bunuri de larg consum, cat si pe cele industriale, printre cele mai importante marci numarandu-se Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are cca 50,000 de angajati la nivel global si a inregistrat in anul fiscal 2014 vanzari de 16,4 miliarde euro si un profit operational ajustat de 2,65 miliarde euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate la bursa germana DAX.