The freezing girl about a heaterRADET anunţă, miercuri, că va continua să furnizeze agent termic pentru căldură către populaţie, având în vedere, atât confirmarea prognozei realizate de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru intervalul 18 – 22 aprilie, prin care a fost anunţată o răcire a vremii, care a determinat scăderea temperaturilor diurne şi maxime de 5 – 6 grade Celsius noaptea, cât şi prognoza pentru intervalul 24 – 27 aprilie, care arată că media temperaturilor maxime urmează să atingă 22 de grade Celsius, iar cea a minimelor să fie cuprinsă între 7 şi 8 grade Celsius, potrivit unui comunicat.

Întreruperea permanentă a furnizării agentului termic pentru încălzire către consumatorii Municipiului Bucureşti va fi făcută în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 – 06.00“.

Vă reamintim că, pentru imobilele în cazul cărora au fost depuse cereri din partea asociaţiilor de proprietari a fost oprită furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Până în prezent, în cadrul manevrelor pregătitoare pentru încheierea sezonului de încălzire 2014 – 2015 au fost oprite CET- urile Grozăveşti şi Progresul, consumatorii arondaţi acestor două centrale fiind preluaţi de celelalte CET- uri aflate în funcţiune.

Reamintim cetăţenilor faptul că, individual îşi pot opri sau regla căldura în apartamente, sau pot solicita adminstratorilor de bloc oprirea furnizării agentului termic în întregul imobil. În acest sens, dispeceratele RADET funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea acestor cereri.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: TELVERDE – 0800.820.002.