H&G_26_04_2015Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Duminică, 26 aprilie 2015, de la ora 11.30, La Scena (Calea Călărașilor, nr. 55, sector 3, București) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația piesei de teatru pentru copii “Hänsel și Gretel”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Vom intra împreună în aventura delicioasă a celor doi copii isteți și foarte curajoși, Hänsel şi Gretel, care, lihniți de foame și căutând fragi prin pădure, se rătăcesc și ajung, în cele din urmă, la căsuţa de turtă dulce împodobită cu prăjiturele şi cozonac a unei bătrâne vrăjitoare. Copiii vor avea ocazia să vadă cum vor reuși cei doi frați să scape din mâinile acesteia și ce capcană reușesc să-i întindă, toate într-un spectacol interactiv și antrenant, din care nu vor lipsi muzica și dansul.

La sfârșitul piesei vom gusta și noi bucățele de turtă dulce din căsuța apetisantă a vrăjitoarei.

Distribuție: Elena Vasilică, Gabriela Ioniță și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit)

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.