targ de caseCel mai mare targ imobiliar din Romania, tIMOn mai are si astazi portile deschise in Piata Constitutiei, cu oferta de apartamente noi si vile. Peste 15000 unitati locative noi, amplasate in toate zonele Bucurestiului dar si in tara reprezinta cea mai larga oferta de locuinte din ultimii 5 ani, potrivit celor de la tIMOn.

In aceasta primavara, exclusiv la tIMOn a fost pregatita lansarea in premiera pentru piata imobiliara a 10 noi proiecte rezidentiale cuprinzand apartamente si vile.

Vizitatorii tIMOn pot regasi oferta imobiliara a peste 100 de companii imobiliare, ofertele de creditare a 4 banci si apartamente sau vile in peste 250 de proiecte rezidentiale.

Dezvoltatorii si companiile imobiliare acorda acorda facilitati si discounturi considerabile pe perioada targului, tIMOn reusind sa cuprinda cea mai atractiva oferta rezidentiala din primavara lui 2015.

Expozanţii de la Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn), deschis în Bucureşti, ţin cont de puterea de cumpărare a clienţilor şi afişează reduceri echivalente cu impozitele, dar şi preţuri la limita costurilor proprii de construcţie.

Efervescenţă maximă, nemaiîntâlnită la ediţiile din ultimii 5-6 ani, în Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn): 17 lansări în premieră, recorduri istorice la limita de jos a preţurilor de catalog, oferte cu tot felul de facilităţi incluse, reduceri mai mari sau cel puţin egale cu TVA (5%), dar şi proiecte inedite prin care beneficiarii scapă, practic, de birocraţia şi fiscalitatea aferentă sectorului de construcţii.

Citeste mai mult pe Money.ro