Rapunzel_19_04_2015Teatrul Dubee Doo a revenit din scurta vacanță de Paște și vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Duminică, 19 aprilie 2015, de la ora 11.30, La Scena (Calea Călărașilor, nr. 55, sector 3, București), actorii Teatrului Dubee Doo, vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii Povestea încurcată a prințesei Rapunzel”.

După ce a primit puteri de la o floare magică, mica prințesă Rapunzel este rapită în toiul nopții de la palat de către bătrâna Gothel. Gothel știe că puterile magice ale florii se regăsesc în părul lung de aur al lui Rapunzel și, pentru a rămâne mereu tânără, trebuie sa o țină captivă pe fată în turnul ei secret.

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, ajunge din întâmplare în turnul misterios, este luat “ostatic” de Rapunzel care dorește să ajungă în lumea reală și să se bucure din plin de frumusețile acesteia. Vă invităm să trecem împreună cu ei printr-o serie de aventuri interesante și să fim părtași la povestea lor de dragoste, din care nu vor lipsi muzica și buna dispoziție.

Distribuție: Elena Vasilică (Rapunzel, străjer), Gabriela Ioniță (Mama Gothel) și Sebastian-Anton Paul (Flynn Rider, străjer). Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Preț bilete – 30 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.