monopolyMister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly și unul dintre cei mai simpatici moguli din toate timpurile, a împlinit 80 de ani! Cu această ocazie, Hasbro România a organizat o petrecere elegantă și extrem de haioasă, la care au participat reprezentanți mass media și vedete precum Mihai Găinușă și colegii săi de la matinal, Ellie White și Doru Tinca, băieții de la Deep Central, Iulia Verdeș sau George Piștereanu.

Petrecerea aniversară a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondială Monopoly. Invitații s-au bucurat de un concept inedit, care le-a pus la încercare dibăcia și norocul. Ei au fost îndemnați să răspundă provocărilor creative și haioase aduse de Mr. Monopoly, pentru a putea câștiga premii și pentru a se distra alături de mereu tânărul mogul. De asemenea, darnicul domn Monopoly a oferit de ziua lui o bicicletă Pegas, câștigată de un oaspete norocos în cadrul unei tombole.

„Hasbro se mândrește cu faptul că, deși are înaintata vârstă de 80 de ani, jocul Monopoly continuă să fie la fel de popular și de îndrăgit de oamenii din întreaga lume. Acesta este, cu siguranță, un motiv de sărbătoare, așa că am organizat o petrecere jucăușă pentru prietenii noștri, în stilul caracteristic domnului Monopoly. Le mulțumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig și Editura Litera pentru contribuția adusă și îi invităm pe români să îl sărbătorească și ei pe domnul Monopoly, jucându-se Monopoly alături de familie sau prieteni,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de bună dispoziție cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul până la lacrimi… de râs. Mai multe informații despre jocul Monopoly și fotografii de la petrecerea simpaticului mogul gasiti pe pagina de Facebook www.facebook.com/MonopolyRO.

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.