CONCURS CINEFORUM – Incheiat: Castiga un jurnal si un ceas "Cinderella" | |

CONCURS CINEFORUM – Incheiat: Castiga un jurnal si un ceas ”Cinderella”

Afis_CenusareasaDe vineri 13 martie, povestea nemuritoare a Cenușăresei a revenit pe marile ecrane. Şi, pentru ca cei mici sa intre in atmosfera de basm, am pregătit un concurs în parteneriat cu CineForum.

La o distanţă de 65 de ani de la premiera animaţiei de excepţie realizate de Studiourile Disney, „Cenuşăreasa” a readus în atenţia publicului basmul nemuritor care a încântat generaţii întregi, într-un spectacol vizual uimitor.

Filmul „Cenuşăreasa / Cinderella” este distribuit de Forum Film România şi  avut premiera pe 13 martie 2015, fiind proiectat atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.

Echipa din spatele producţiei a avut sarcina de a readuce personajele îndrăgite pe marele ecran, fără să producă schimbări radicale poveştii aşa cum o ştiu fanii. Regizorul Kenneth Branagh nu şi-a închipuit că va regiza vreodată o adaptare a unui basm, dar după ce a citit scenariul scris de Chris Weitz, şi-a dat seamă că povestea îl atrage într-o manieră la care nu se gândise până atunci.

„Am fost captivat de puterea poveştii şi am simţit că mă sincronizez cu imaginea sa artistică aşa cum era dezvoltată. Este o poveste clasică, iar personajul principal porneşte într-o călătorie spre descoperirea pe sine. Mulţi se pot identifica cu acest context, aşa că textura şi încadrarea poveştii au fost ideale pentru un regizor şi mi-am dorit să le explorez”, afirmă regizorul.

Cinderella - JournalProducătorul David Barron, partener şi colaborator cu Branagh pe mai multe proiecte, consideră că regizorul britanic este alegerea perfectă pentru acest film: „Am lucrat cu Ken de peste 20 de ani şi este persoana ideală pentru a regiza Cenuşăreasa. Este pasionat de a spune poveşti şi are capacitatea de a găsi umanitatea personajelor în orice situaţie, chiar şi pentru basme.”

Aşa cum spune şi producătorul Simon Kinberg, poveştile simple sunt cele care ne devin dragi şi rămân în sufletul nostru. „Nu contează de câte ori sunt repovestite sau reinterpretate, poveşti precum Cenuşăreasa devin nemuritoare”, mărturiseşte Kinberg.

Regizat de actorul nominalizat la Oscar Kenneth Branagh („Thor,” „Hamlet”) şi cu o distribuţie printre care se numără Cate Blanchett (deţinătoare a două premii Oscar), Lily James („Downton Abbey”), Richard Madden („Game of Thrones”) şi actriţa Helena Bonham Carter, de asemenea nominalizază la Oscar, filmul „Cenuşăreasa” este produs de Simon Kinberg („X-Men: Days of Future Past,” „Elysium”), Allison Shearmur („The Hunger Games: Mockingjay, Part 1”) şi David Barron („Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1”), cu Tim Lewis („Edge of Tomorrow”) ca producător executiv. Scenariul este semnat de Chris Weitz („About a Boy,” „The Golden Compass”).

Cinderella - Kids WatchTrailerul filmului poate fi gasit AICI

CineForum oferă un premiu care constă dintr-un jurnal si un ceas. Pentru a-l câştiga regulile sunt:

Perioada de desfasurare a concursului este 16-19 martie, iar vineri, 20 martie va fi ales castigatorul.

Castigatorul va fi anuntat pe kidsnews.ro.

Pentru primirea premiului, castigatorul va trebui sa trimita pe contact@kidsnews.ro numele si prenumele, adresa completa si un numar de telefon mobil.

Succes!

PREMIUL A FOST CASTIGAT DE Ph Vio. Felicitari!!!!

Pentru primirea premiului, castigatorul trebuie sa trimita pe contact@kidsnews.ro numele si prenumele, adresa completa si un numar de telefon mobil.