copii bogatiNu există nicio limită de vârstă atunci când vine vorba să devii milionar. Câțiva copii au reușit să devină bogați înainte să ajungă să aibă drept de vot.

Însă, nu există o limită de vârstă nici pentru a învăța de la alții. Acești copii au învățat devreme din propriile eșecuri și au fost hotărâți să facă lucrurile mai bine. Sunt proprietari de mici afaceri sau inventatori.

Entrepreneur.com trece în revistă opt copii care au reușit să-și dezvolte afaceri care le-au adus milioane de dolari.

Evan de la EvanTube. Cu ajutorul tatălui său, Evan și-a lansat, când avea opt ani, propriul său canal pe YouTube, intitulat EvanTube. Acesta îi aduce aproximativ 1,3 milioane dolari în fiecare an. Evan face recenzii la jucării, vorbește despre lucrurile care îi interesează pe alți copii de vârsta lui și are un public care va crește odată cu el.

Christian Owens a „produs” primul milion de dolari la doar 16 ani, fiind inspirat de Steve Jobs. El și-a cumpărat un calculator când era adolescent, apoi l-a schimbat cu un Mac și a învățat singur să facă web design. La 14 ani, și-a înființat propria companie de web design, fondând Mac Box Bundle, a negociat cu dezvoltatorii și producătorii pentru a oferi pachete simple, ieftine pentru clienții săi. Care este lecția lui Christian Owens? Urmează-ți pasiunile, găsește-ți mentori și caută soluții de a oferi oamenilor ce doresc la un preț mai mic.

Citeste mai mult pe Money.ro