intamplari din lumea povestilorCel mai mare teatru pentru copii  pleacă din nou în  țară. Trupa fenomen a României își face din nou bagajele și cucerește oraș după oraș. Veselia și culoarea sunt aduse din nou pe scenă. În unele orașe, copiii și părinții au epuizat biletele înainte de începerea efectivă a turneului, iar în cele mai multe orașe sunt vândute on-line mai bine de jumătate din bilete.

Gașca Zurli se bucură de un success nebun printre copii și părinți pentru că spectacolul imaginației ia locul educației formale. Filosofia showurilor pornește de la Mirela Retegan – femeia care a fondat Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Noul spectacol cu care trupa va colinta toată țara – Întâmplări din lumea poveștilor – îi învață pe copii cât de important e să faci treabă în echipă, le arată celor mici că e important să câștigi dar e foarte important și cum știi să pierzi, piticii află că nu toți sunt pe locul întâi și că lucrurile se fac cu bucurie. Este un spectacol despre prietenie dar și unul în care părinții învață trucuri noi pe care le pot folosi ca să obțină mai ușor participarea copiilor lor la diverse activități. O oră cu Gașca Zurli e magică, e cea mai veselă variantă pe care copiii și părinții o pot petrece împreună.

“Turneul începe în Ardeal, primul oraș este Zalău, pe 9 martie. Microbuzul Zurli se îndreaptă apoi spre Cluj Napoca – 10 martie, Brașov- 11 martie și Sibiu- 12 Martie.
A doua săptămână Gașca se mută în Moldova: Suceava – 17 martie, Bacău – 18 martie, Buzău – 19 martie.  Ajungem apoi în câteva orașe din sud: Pitești – 20 martie, Craiova – 23. Ne întoarcem în vârful țării – Satu Mare 24 martie, Baia Mare 25 și Târgu Mureș 26 martie. Sfârșitul lunii  ne prinde în vestul țării: Timișoara 30, Arad 31 și, nu e nicio păcăleală, pe 1 aprilie suntem la Oradea. Încercăm să acoperim țara cât mai bine și să dăm posibilitatea părinților să se deplaseze cu copiii din orașele mai mici în care noi din păcate, din motive de costuri, nu putem ajunge”, a declarat Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.

Detalii despre turneu găsiți pe harta de pe pagina www.zurli.ro.